Hoppa till huvudinnehåll

Luis Suarez biting things

Luis Suarez.
Luis Suarez. Bild: Creative Commons / Jimmy Baikovicius luis suarez biting things

Dagens stora fotbollssnackis är definitivt Hannibal Lecter-incidenten i gårdagens match Italien mot Uruguay. Vi gjorde förslag på vad Luis Suarez kunde sätta sina tänder i istället för motspelarens axel.

Det har varit mycket uppståndelse kring Luis Suarez idag. Igår bet han motspelaren Giorgio Chiellini i axeln. Italienaren fick bitmärken och Suarez fick tydligen ont i tänderna. Vi tycker att det finns bättre saker att bita i och här kommer våra förslag.

Hundar tuggar på ben. Det kunde vara något för Luis?
Hundar tuggar på ben. Det kunde vara något för Luis? Hundar tuggar på ben. Det kunde vara något för Luis? Bild: Creative Commons / Jimmy Baikovicius / Montage Yle luis suarez biting things
Pirater biter i guldpengar för att veta om de är äkta. Luis kanske är bra på det?
Pirater biter i guldpengar för att veta om de är äkta. Luis kanske är bra på det? Pirater biter i guldpengar för att veta om de är äkta. Luis kanske är bra på det? Bild: Creative Commons / Jimmy Baikovicius / Montage Yle luis suarez biting things
Bebisar tuggar på skor. Luis kunde också syssla med det. Skor är säkert inte goda, men ingen skulle få ont.
Bebisar tuggar på skor. Skor är säkert inte goda, men ingen skulle få ont. Bebisar tuggar på skor. Luis kunde också syssla med det. Skor är säkert inte goda, men ingen skulle få ont. Bild: Creative Commons / Jimmy Baikovicius / Montage Yle luis suarez biting things
Får det vara finsk delikatess Luis?
Får det vara lite finsk delikatess Luis? Får det vara finsk delikatess Luis? Bild: Creative Commons / Jimmy Baikovicius / Montage Yle luis suarez biting things
Jussi Halla-ahos axel kanske skulle vara smaskigare än Chiellinis?
Jussi Halla-ahos axel kanske skulle vara smaskigare än Chiellinis? Han har åtminstone axelvaddar som mjukar upp lite. Jussi Halla-ahos axel kanske skulle vara smaskigare än Chiellinis? Bild: Creative Commons / Jimmy Baikovicius / Montage Yle luis suarez biting thingsDu kan läsa mer om incidenten på Yle Sportens sidor. Se hur episoden såg ut i klippet.

Nyligen publicerat - X3M