Hoppa till huvudinnehåll

Äldre kvinna rånad i Sibbo

arkivbild Bild: Yle/Hanna Sjöström guldkedjor

Polisen ber nu allmänheten om hjälp att klara upp rånet av en äldre kvinna i Sibbo på onsdagen. Polisen söker efter två utländska kvinnor i 30-årsåldern samt en mörk man i samma ålder. De rörde sig i en ljus personbil. Bilen hade ratten på högra sidan.

Trion och bilen kan ha rört sig i Nickby före rånet. Polisen har fått uppgifter om att bilen kan ha kört på lättrafikleden vid Nickbyvägen.

En kvinna i 80-års åldern blev utsatt för rån i Nickby i Sibbo på onsdagseftermiddagen. Hon blev bestulen på ett värdefullt guldsmycke. Kvinnan rörde sig med rollator på en väg i ett bostadsområde 14-tiden på onsdagen. Då kom två kvinnor fram till henne. En av kvinnorna höll fast offret medan den andra slet loss ett armband från hennes arm. Därefter hade kvinnorna gått till en personbil som väntade i slutet Ängsgränd. En man väntade i bilen och alla tre avlägsnade sig från platsen.

Polisen tar emot uppgifter om händelsen per telefon 029 543 87 29 eller per epost vihje.porvoo@poliisi.fi

Artikeln haar uppdaterats 27.6.2014 kl 11.30

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland