Hoppa till huvudinnehåll

Cleveland förlänger med sin stjärna

Kyrie Irving, 2014
Kyrie Irving dominerade All-Star-matchen i februari i år. Kyrie Irving, 2014 Bild: EPA / All Over Press kyrie irving

NBA-laget Cleveland Cavaliers storstjärna och point guard Kyrie Irving har skrivit på ett femårskontrakt med laget. Irving blev utsedd till All-Star-matchens mest värdefulla spelare förra säsongen och stod under säsongen för 20.8 poäng per match i medeltal.

Kyrie Irving valdes som första spelare i draften år 2011. Han har representerat Cleveland Cavaliers sen dess och ska göra det i sex år till. Han har skrivit på ett femårskontrakt som är värt 90 miljoner dollar och börjar säsongen 2015-2016.

Cavaliers ägera Dan Gilbert är nöjd med avtalet.

Hoppa över Twitterpostning

Precis som spelaren själv.

Hoppa över Twitterpostning

Läs också

Nyligen publicerat - Sport