Hoppa till huvudinnehåll

Våra bästa spinoffs

Noo-Noo gör ett hyllat framträdande i vår Breaking Bad-spinoff.
Noo-Noo gör ett hyllat framträdande i vår Breaking Bad-spinoff. Noo-Noo gör ett hyllat framträdande i vår Breaking Bad-spinoff. Bild: AMC / CC / Montage: X3M breaking bad spinoff

Breaking Bad får en spinoff. Den heter Better Call Saul, och har premiär i USA i början av 2015. Vi är inte helt övertygade gällande den nya serien, så här är tre spinoffs vi gärna skulle se istället.

Det har sagts att Better Call Saul ska utspela sig före händelserna i Breaking Bad, men det är inte helt sant. Det har nämligen visat sig att en del av serien ska utspela sig efter Breaking Bad, och en del samtidigt. En flopp, eller oerhört spännande? Mest spännade blir det väl nog ändå att se vem som är med i spinoffen. Vilka gamla skådisar ska spela yngre och äldre versioner av sina rollkaraktärer, och vilka roller är helt nya?

Spinoffar floppar ofta, men det finns vissa guldkorn, som till exempel den gamla serien Frasier, som är en spinoff på den ännu äldre serien Cheers. Vi tog oss en funderare kring det där med skådisar, floppar och hittar, och kom fram till att det finns tre karaktärer vi gärna skulle se mer av. Eftersom det redan finns så många bra serier, så bytte vi bara ut karaktärens hemmaplan. Återanvändnig är en dygd.

Hodor i Bold & The Beautiful

Hodor är så fin. Han borde definitivt få en egen spinoff. Tänk så mycket onödig dialog man slipper i den annars ganska tråkiga serien Bold & The Beautiful.

Noo-Noo (dammsugaren från Teletubbies) i Breaking Bad

Noo-Noo suger upp allt i Teletubbieshuset. Noo-Noo är ganska galen, och vi misstänker att hen har lite knarkproblem. Därför skulle den blåa dammsugaren passa ypperligt i Breaking Bad.

Sniff på en date i The Bachelorette

Sniff är den bästa karaktären i Mumin, och han skulle definitivt passa i ett dejtingprogram. Inget onödigt snack där heller.