Hoppa till huvudinnehåll

Lurens Live Aid - en succé

Lurens Live Aid
Lurens Live Aid Bild: Mats Tuominen lurens sjunger för sjukhus

Östra Nylands Ungdomsförbund ordnade på fredagskvällen en välgörenhetskonster för det nya bansjukhuset I Helsingfors Det blev en succé.

Östra Nylands Ungdomsförbund samlade in nästan 10 600 för det nya barnsjukhuset i Helsingfors. Den exakta summan är 10 592 euro och fem cent. Den ojämna summan beror på att skådespelarna på Lurens under sommaren har haft framme än burk där de lagt pengar,.

Läktaren på Lurens sommarteater var fullsatt och med de medverkande deltog över 500 personer i evenemanget Idén till välgörenhetskonserten kom när ungdomsförbundets styrelse funderade hur Lurens kunde användas för annat än sommarteater.

Lurens sommarteater och Östra Nylands Ungdomsförbund har också tidigare idkat välgörenhet, då gick intäkterna från en föreställning till Mediheli.

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland