Hoppa till huvudinnehåll

Wade stannar i Miami

Dwayne Wade
Dwayne Wade fortsätter i Miami Heat. Dwayne Wade Bild: EPA dwayne wade

Fjolårets NBA-mästarlag Miami Heat har skrivit på ett tvåårigt fortsättningskontrakt med stjärnspelaren Dwayne Wade som tillsammans med LeBron James och Chris Bosh hört till Floridalagets tongivande spelare under de senaste åren.

En av sommarens mest intressanta transfermoduler i NBA har paketerats när Dwayne Wade skrev under ett kontrakt som håller honom två år till i Miami Heat, skriver sportmediet ESPN.
Klubben meddelade inte de ekonomiska villkoren men enligt källor skulle kontraktet vara tvåårigt och värt 31,1 miljoner US dollar. Wade önskade sig ett kontrakt värt 42 miljoner US dollar men nöjde sig med ett mindre värt kontrakt för att dra sitt strå till stacken att Miami Heat klarar av att få ett konkurrenskraftigt lag.

Hoppa över Twitterpostning

Den 32-årige Wade har spelat hela sin proffskarriär i Miami Heats led och är en av lagets mest populära spelare, vilket också märks på Twitter.

Förra veckan meddelade LeBron James att han flyttar tillbaka till moderklubben Cleveland Cavaliers medan Chris Bosh i sin tur också fortsätter i Miami. Därmed lyckades Heat behålla två tredjedelar av sin stjärntrio som var med och vann klubbens två senaste mästerskap, 2012 och 2013. Wade hörde också till truppen som vann Miami Heats första mästerskap år 2006.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport