Hoppa till huvudinnehåll

Kristoff tog andra etappsegern

Alexander Kristoff vinnder den 15:e etappen
Alexander Kristoff var snabbast i spurten Alexander Kristoff vinnder den 15:e etappen Bild: EPA/NICOLAS BOUVY kristoff

Alexander Kristoff tog sin andra etappseger i årets Tour de France då han vann den 15:e etappen som avgjordes i en klungspurt. Vincezo Nibali leder touren med över fyra minuter till godo på Alejandro Valverde.

Den 15:e etappen av åres Tour de France kördes från Tallard till Nimes. Klunga höll ihop under hela etappen och då man hade avverkat 222 kilometer stod norrmannen Alexander Kristoff som segrare. Kristoff var starkast i spurten och tog hem sin andra etappseger i årets tävling.

I sammandraget ändrades inget och Vincenzo Nibali leder med fyra minuter och 37 sekunder före Alejandro Valverde.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport