Hoppa till huvudinnehåll

Eero Markkanens flytt till Real Madrid klar

Eero Markkanen
Eero Markkanen fick drömkontrakt. Eero Markkanen Bild: TT / Lehtikuva 2014.lehtikuva

Eero Markkanen har skrivit på ett fyra-årigt kontrakt med den spanska jätten Real Madrid.

Real Madrid meddelade om kontraktet på sin webbplats. Eero Markkanen flyttar från svenska AIK till Real Madrid.

- Jag är otroligt nöjd. Det fanns några andra alternativ men vi beslöt att Real Madrid var det bästa alternativet. Det var en stor överraskning för mig hur mycket de visste om mig i den nya klubben. De visste vad mina starka sidor är och vad jag kan förbättra. Klubben presenterade en förnuftig plan. Att jag diskuterade med Zinedine Zidane gjorde att jag blev ännu säkrare på mitt val, säger Eero Markkanen.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport