Hoppa till huvudinnehåll

En avskalad Nicki Minaj på spellistan

Vi ser en avskalad version av Nicki Minaj i hennes video för låten Pills N Potions.
Vi ser en avskalad version av Nicki Minaj i hennes video för låten Pills N Potions. Vi ser en avskalad version av Nicki Minaj i hennes video för låten Pills N Potions. Bild: Skärmdump nicki minaj

En kärleksballad av Nicki Minaj, 80-tals rock av Slash, finlandssvensk pop och en gammal fin låt som fått nytt liv av Robin Schulz. Det bjuder X3M:s spellista på den här veckan.

Måndag är vår favoritdag, för det betyder ny vecka och nya låtar. I dag har vi fyra godingar att bjuda på.

Nicki Minaj / Pills N Potions

Pills N Potions finns med på Nicki Minajs kommande album The Pink Print. Vi älskar den lugna låten, och också den avskalade videon. Här finns inga stora rosa hår och bling. Istället är det kaniner och gammaldags grafik som regerar.Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators / World On Fire

80-talet är tillbaka! Iallafall rockbrudarna, rockvrålet, rökmaskinerna och lädret. I slutet av videon får vi till och med se Slash i egen hög person. Slash är på gång med sitt tredje album tillsammans med sångaren Myles Kennedy. Precis som låten heter också skivan World On Fire, och den kommer ut i september.Robin Schulz and Lily Wood & The Prick / Prayer In C

Lilly Woods hesa röst tröstar mitt sommartrötta hjärta. Här har vi en riktigt skön låt med en härlig video. Prayer in C gavs ursprungligen ut av duon Lily Wood & The Prick redan år 2010. I år fick den tyska producenten Robin Schulz upp ögonen för låten, och det är hans remix som du hör här.Lotta Sandholm / From Good To Bad

Lotta Sandholm var den första att lämna finalen i Idol efter att hon sjöng Robbie Williams låt Let me entertain you. Det här tog ändå inte kål på musiklusten, utan gav henne istället en fin nybörjargrund att stå på. Nu är hon redo att slå både nationellt och internationellt. Arbetet med det kommande albumet är i full gång och om allt går som det ska så kommer det ut en ny singel under hösten.Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.