Hoppa till huvudinnehåll

Ett besynnerligt äventyr på Atlantis 2014

Vi ses på Atlantis.
Vi ses på Atlantis. Vi ses på Atlantis. Bild: Atlantis 2014 atlantis 2014

Mitt rätta element finns inte i naturen eller på sjön, snarare trivs jag allra bäst i en urban miljö där jag kanske får sätta mig i en park, med nära till bekvämligheter. Därför fasar jag för min tid på scoutlägret Atlantis.

Det var inte med jubel och glädje jag tog emot uppdraget att ta mig ut till Syndalen för att besöka Atlantis, lägret var 2000 scouter samlas i över en veckas tid. Egentligen är jag ganska osäker på vad jag har att vänta mig, men en har ju läst Kalle Anka och någon Gröngölingsbok har jag verkligen inte i min ägo. Den skulle troligtvis nog rädda mig i alla situationer.

Någon yxa eller kniv har jag inte heller med mig, men nog ett kramdjur och silverbestick. Jag undrar vad det här ska bli till. Följ med i livebloggen så får ni veta.

Info: Här fanns tidigare en liveblogg. Den är numera borttagen.

Nyligen publicerat - X3M