Hoppa till huvudinnehåll

Redrama och Clarissa till STK i Pargas

Lasse Mellberg är en av Vegas sommarpratare 2014
Redrama kommer till STK i Pargas den 22:a augusti. Lasse Mellberg är en av Vegas sommarpratare 2014 Bild: privat lasse redrama mellberg

I år åker Svenska Talande Klubben på turné runtom i Svenskfinland på publikens begäran. Nästa stopp blir i Pargas, och upp på scen stiger Redrama, Clarissa och Max in the Crowd. Vi ses där!

En av Finlands största rap-artister, Redrama, intar Svenska Talande Klubbens scen på Pargas idrotts- och ungdomsgård fredagen den 22.8 tillsammans med Clarissa och Pargas egen stolthet, Max in the Crowd.Redrama fick sitt genombrott år 2003 med albumet Everyday Soundtrack. Singeln Hang it up toppade Finlands officiella singellista och Redrama kammade hem ett flertal priser. I februari släpptes hans fjärde album, Reflection, som bland annat innehåller hittarna Kickstart, Let go och Clouds som han gjorde tillsammans med A.J McLean från Backstreet Boys. Redrama fungerade även som domare i årets UMK-tävling, där vi också kunde se Clarissa tävla med låten Top of the world som gick hela vägen till finalen. Clarissa är också känd för låtarna The Coolest Girl och Like the First Time. I slutet av maj släpptes hennes nyaste singel Lies.

STK har naturligtvis också ett förband, och i Pargas värms publiken upp av ska-bandet Max in the Crowd. De här killarna lovar exploderande energi som får alla att dansa. Succémorgons radarpar Janne Grönroos och Ted Forsström fungerar som värdar för kvällen.

Vi lovar, det här är en kväll ni inte vill missa!

Biljetterna kostar åtta euro och evenemanget har ingen åldersgräns. Här kan du köpa biljetter.Klubben sänds direkt i Radio X3M och som webb-tv på x3m.yle.fi med start klockan 18.00.