Hoppa till huvudinnehåll

Boundbirsen live på Yle Åboland

Boundbirsen
På lördag fylls Pargas centrum bland annat med hö och lantbruksmaskiner. Boundbirsen Bild: Boundbirsen Maalaispirssi boundbirsen

I år kan du uppleva Boundbirsen även fast du inte själv kan vara på plats. Yle Åboland bjuder på direktsänd webb-tv från Boundbirsen som arrangeras i Pargas nu på lördag den 2 augusti.

Boundbirsen är dagen då landsbygden inklusive djur, hö, lantbruksmaskiner och människor kommer till Pargas centrum och bjuder på ett lantbrukssrelaterat program för hela familjen.

Genom Yle Åbolands direktsändning kommer du att få känna på stämningen på Boundbirsen. I sändningen från Pargas bjuder vi även på intervjuer med både arrangörer och besökare.

Boundbirsens ordförande Johan Hermansson om direktsändningen:

- Hittills har vi synts en del i tidningar, men nu får vi chansen att visa upp Boundbirsen även via webb-tv. Så för oss känns det här förstås väldigt positivt och på ett sätt är det här ju också ett erkännande får vårt evenemang.

Direktsändningen via Yle Åbolands webbplats går nu på lördag den 2 augusti mellan klockan 10:00 och 11:30. Efter sändningen kommer programmet att läggas ut på Yle Arenan i kortare bitar.

Här hittar du lördagens direktsändning
Boundbirsens webbplats
Boundbirsens Facebooksida