Hoppa till huvudinnehåll

Storstryk för Sun City i Tavastehus

Det amerikanska fotbollslaget Sun City i Hangö.
Sun City förlorade stort i Tavastehus. Det amerikanska fotbollslaget Sun City i Hangö. Bild: Kira Sivén sun city amerikansk fotboll

Hangölaget Sun City förlorade för andra gången den här säsongen mot Huskies från Tavastehus. Matchen som ingår i den amerikanska fotbollens division 2 spelades i Tavastehus.

Slutsiffrorna blev hela 45-0 (14-0).

Då lagen under våromgången möttes i Hangö vann Huskies med 49-0. Sun Citys tränare Tony Andersson konstaterar att det bättre laget vann, men att siffrorna är aningen missvisande.

- Vi är nog inte så där mycket sämre. Det brakade i andra halvlek, men i slutet av den första halvan hade vi nog bra chanser att hänga med och kanske till och med svänga matchen, säger Tony Andersson.

Kangas hade bra läge

Han berättar att i slutet av första halvleken fick Sun City redan bollen kastad innanför Huskies målområde, men Mikael Kangas som skulle ta emot bollen skuffades åt sidan.

- Där hade vi ett bra läge. Vi tappade överlag alldeles för mycket bollar i anfallet och har förstås oss själva att skylla för förlusten.

På lördag reser Sun City till Sibbo för att möta Bulldogs. Då lagen möttes i Hangö i början av säsongen vann Sun City med klara 51-0.

- Vi vinner nog på lördag igen. Det ska inte vara något problem, säger Andersson bestämt.

  • De första av 100 infångade valar återfick friheten i Ryssland

    Valarna skulle säljas till akvarier i Kina.

    Ryssland har frigett de första av cirka hundra valar som har hållits i fångenskap i väntan på att säljas till akvarier av olika slag i Kina. Fallet har väckt kraftiga protester runtom i världen. Ryssland har lovat sätta stopp för verksamheten som bedrivits med hjälp av ett kryphål i lagen.

  • Pensionsavdelningens service under sommaren 2019

    Pensionsavdelningen är på plats igen den 15.7.

    Rundradions pensionsstiftelsens pensionsavdelning semestrar 8.-12.7. Vi betjänar normalt igen måndagen den 15.7.2019. På webben kan ärenden emellertid uträttas elektroniskt när det passar dig bäst. Via e-tjänsten kan du ändra bankkonto, ändra postadressen och höja din skatteprocent. Semestern påverkar inte utbetalningen av pensioner och fördröjer inte handläggningen av pensionsansökningar.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland