Hoppa till huvudinnehåll

En trött hälsning

Hej igen från Hebron,
Vi har superintensiva och långa dagar där vi springer runt halva stan och lär oss var vi ska patrullera, om hot spots där det blir kravaller, träffar människor, dricker te och svettas i den 30 gradiga hettan och solen. Jag lever antagligen de intressantaste dagarna i mitt liv just nu, men mitt i allt detta räcker min hjärna inte till för att skriva något mer idag.
Öppna Instagram-inlägget
Följ mig gärna på instagram, där jag heter nanettagram. #enbildsägermerän1000ord - i alla fall just nu. Imorgon blir det väl de veckovisa kravallerna då fredagabönen tar slut, så förhoppningsvis hinner jag skriva mer om det imorgon!
Öppna Instagram-inlägget
Öppna Instagram-inlägget
Öppna Instagram-inlägget
Öppna Instagram-inlägget
Öppna Instagram-inlägget

Om skribenten

Nanette-Marie Forsström är volontär inom ramarna för det internationella människorättsprogrammet EAPPI, som i Finland koordineras av Kyrkans Utlandshjälp. De åsikter som EAPPI-volontärerna framför är personliga och representerar inte nödvändigtvis värdorganisationens (Kyrkans Utlandshjälp) ståndpunkt.