Hoppa till huvudinnehåll

Ring öppnade målkontot

Alexander Ring kämpar om bollen.
Alexander Ring (i vitt) kämpar om bollen (arkivbild). Alexander Ring kämpar om bollen. Bild: Federico Gambarini / EPA / All Over Press omer toprak

Alexander Ring satte in det enda målet för 1. FC Kaiserslautern under klubbens drabbning mot SV Sandhausen som slutade 1-1 i tyska 2. Bundesliga. Målet är mittfältarens första i ligasammanhang i Tyskland.

Ring satte in matchens första fullträff för bortalaget Kaiserslautern efter 77 spelade minuter. Matchens domare belönade också Ring med ett gult kort efter att mittfältaren firat målet utan skjorta. Sandhausen lyckades kvittera under de sista minuterna med mål av Alexander Bieler, som stått på plan i två minuter.

Matchen var Rings 23:e för Kaiserslautern och den defensiva mittfältaren har tidigare representerat Borussia Mönchengladbach, där molsaldot var noll på 14 matcher. Den Helsingforsbördige mittfältaren var inte heller under sin tid i Finland känd för att knorra in fullträffar, målet mot Sandhausen är karriärens 13:e.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport