Hoppa till huvudinnehåll

Barnvagn rullade ner på metrospåret – se video

Övervakningskamerorna på metrostationen Goodge Street i London speIade in en hårresande incident i slutet av juli, när en luftström fick tag i en barnvagn så att den rullade ner på spåret.

Incidenten började med att en man lämnade ett barn sittandes i barnvagnen vid plattformen för att själv hjälpa andra familjemedlemmar ner för trappan. En luftström fick tag i barnvagnen så att den rullade ner på spåret.

Strax efteråt hoppade en kvinna, som antas vara barnets mamma, ner på spåret och lyfte upp barnet, vagnen och sakerna som åkt ner. Hon hoppade själv upp på plattformen strax innan metrotåget rullade in på stationen.

Myndigheter har nu publicerat inspelningen för att få tag på barnet och de vuxna som var med om incidenten.

Läs också

Nyligen publicerat - Utrikes