Hoppa till huvudinnehåll

Taylor Swift = lyckopiller

Taylor Swift
Taylor Swift gör oss gladare så här på sensommaren. Taylor Swift Bild: Taylor Swift taylor swift

I vintras/våras var det Pharell Williams som gjorde oss glada med sin låt Happy. Nu när den gjort oss sjuka i öronen, är det dags för Taylor Swift att ta över. Hennes nya låt Shake It Off är nämligen värsta lyckopillret.

I går var Taylor med i en livestream på Yahoo, och det var där hon spelade upp singeln och videon för första gången. Låten är riktigt härlig och den kräver bara en lyssning så vill jag ha mer (och då är jag inte ens ett Taylor-fan). Det är nog det enkla budskapet i låten som tilltalar mig:

Players gonna play och haters gonna hate men jag ska bara shejka. Shake it off! Lyssna på låten och gör det du med.Videon är regisserad av Mark Romanek, som gjort bland annat Madonnas video Bedtime Story, Michael Jacksons Scream (som var den dyraste videon någonsin på sin tid) och Johnny Cash video till Hurt. Videon är energisk och det jag gillar bäst är nog Taylors danskunskaper.

Taylor passade också på att berätta om sitt nya album. Det heter 1989 (samma år som hon är född) och kommer ut 27:e oktober. Här kan du kolla på streamen ifall du vill.

Nyligen publicerat - X3M