Hoppa till huvudinnehåll

Janne lever sig in i en herrtidning

janne grönroos firar sin födelsedag
Grattis Janne 30 år! janne grönroos firar sin födelsedag Bild: Yle / Eva Pursiainen jannes födis

I dag fick Janne en dröm uppfylld. Han fick nämligen leva sig in i en herrtidning med vackra kvinnor och snabba bilar. Det han inte hade väntat sig däremot var besök av flickvännen Krista Siegfrids mitt i festen.

Ingen som hade radion påskruvad i dag morse kan ha undgått att Janne Grönroos från Succémorgon fyller hela 30 år i dag. Under sändningens gång fick Janne ta emot ledtrådar som skulle leda honom till hans födelsedagspresent. Fyra bilder bildade tillsammans en rebus som skulle avslöja vad han ska få göra efter sändningen. Så här såg ledtrådarna ut:

Öppna Instagram-inlägget

Det är alltså en bild på en fot som blir masserad, ett mystiskt tecken som visade sig vara en yogasymbol, hunden Ådi och en ishockeyspelare. Klarar ni av att knäcka den här nöten? Det gjorde nämligen Janne.

Rätta raden är alltså: FOT + OM + ÅDI + ELLER = FOTOMODELLER!

Jannes gåva av Ted och Fredrika var alltså en photoshoot med tre snygga tjejer; Riina Seise, Deivi Ramm och Milla Tuori. Dessutom fick han köra en supersnabb bil, så hela dagen såg ut som en herrtidning som kommit till liv. Och de som någon gång varit hemma hos Janne vet att det finns minst 10 Slitz- och Café-tidningar på toan. Men vad hände när flickvännen Krista Siegfrids fick nys om hela kalaset?