Hoppa till huvudinnehåll

Gör om låtar från dur till moll

Chase Holfelder gör succé på Youtube genom att göra om låtar från dur till moll.
Chase Holfelder gör succé på Youtube genom att göra om låtar från dur till moll. Chase Holfelder gör succé på Youtube genom att göra om låtar från dur till moll. Bild: Skärmdump chase holfelder

Det här är fantastiskt. Tänk vad dur och moll kan göra med en låt. Chase Holfelder har tagit fasta på det här och gör om glada låtar till sorgliga ballader i dur. Senast ut är Cyndi Laupers låt Girls Just Want to Have Fun.

Vanligtvis brukar jag hoppa omkring och sjunga med högt och vilt när den här låten spelas, men nu vill jag ju bara fälla en tår och krypa ner under en filt.Han har också gjort om andra låtar, som Star-Spangled Banner här under. Jag tycker den låter som en typisk julsång. Skulle den inte passa i en kyrka med en kör framför en stor gran?


Vill du höra mer? Här är hans Youtube-sida. Där finns mollversioner av Cheap Tricks låt I want you to want me, och den klassiska sången Amazing grace.

Nyligen publicerat - X3M