Hoppa till huvudinnehåll

Låtarna du inte vill höra i fängelse

Skaka galler till tonerna av Céline Dion? Nej tack. Bild: Pressfoto. äkta vara

Jessica Wolff åker på fängelseturné. Vi letade fram låtarna hon absolut inte ska sjunga i de finska fängelseanstalterna.

Vi har träffat Jessica Wolff, och hon berättade att hon, precis som Johnny Cash på 60-talet, ska åka på fängelseturné och spela i fängelser. Vi tänker oss att det finns mycket man inte ska sjunga just där, så för att rädda Jessica ur kniviga situationer har vi smällt ihop en liten lista.

Stiftelsen med Pernilla Karlsson och Frida Lindholm bad också om hjälp av lyssnarna, så här är den kompletta listan med låtar som Jessica nog INTE ska ha med på sin repertoar.

David Hasselhoff - Looking for freedomBefriande låtar är kanske inte så jättepassande. Tomas Ledins Släpp hästarna fria, eller Ulf Lundells Jag trivs bäst i öppna landskap passar nog inte heller. Eller Baha men och Who let the dogs out?.

Queen - I want to break freeCéline Dion - All by myself

Kan man bli mer deprimerad än man blir av Célines ensamlåt? Tänk att skaka galler till den här. Brööööl.

Living in a box - Living in a boxDet här vill man knappast bli påmind om när man bor i en cell.

Samwell - what what (in the butt)Spelas den här kanske det inte slutar så bra. Åtminstone lär artisten få en del skitiga blickar.

The Clash - I fought the law (and the law won....)Spelar Jessica den här kanske hon får till stånd ett upplopp. Ingen vill bli påmind om vilken sida som vann.