Hoppa till huvudinnehåll

Uppföljarnas biohelg

sin city: a dame to kill for
I Sin City: A Dame to Kill For spelar Eva Green kvinnan man kan döda för. sin city: a dame to kill for Bild: SF Film sin city: a dame to kill for

Två efterlängtade filmer anländer till biograferna den här helgen. Vi pratar så klart om Sin City: A Dame to Kill For och Teenage Mutant Ninja Turtles. Vi kryddar också med komedi och historiskt drama.

Det har gått 24 år sedan den första Turtlesfilmen kom, och närmare tio år sedan första Sin City-filmen kom. Och så har det har gått två år sedan 21 Jump Street kom. Nu kommer nya versioner och uppföljare av alla tre filmer. Bänka er i biostolarna och låt er förföras.

Sin City: A Dame to Kill For

Trailern som ger oss gåshud tillhör Frank Millers Sin City: A Dame to Kill For. Det har gått nästan tio år sedan den första filmen kom ut, men den speciella stilen lyckas fortfarande trollbinda oss.Teenage Mutant Ninja Turtles

Sköldpaddorna har varit med oss i trettio år, och den första filmen kom så tidigt som 1990. Sköldpaddorna har aldrig sett så verklighetstrogna ut som de gör i Jonathan Liebesmans version. Vi kollade lite närmare på hur sköldpaddorna utvecklats sedan starten 1984. Läs mer om det här.22 Jump Street

Schmidt (Jonah Hill), Jenko (Channing Tatum) och vår favoritchef Hardy (Nick Offerman) är tillbaka (21 Jump Street kom ut 2012). Den här gången går de också under cover, men på spring break. Vi säger bara: Sun's out! Guns out!Diplomatie

Ett historiskt drama om relationen mellan general Dietrich von Cholitz (tysk kommendant i det ockuperade Paris) och den svenska konsulen Raoul Nording. Dietrich har fått order om att förstöra de viktigaste monumenten i Paris, och Raoul försöker snacka lite vett i mannen.Nyligen publicerat - X3M