Hoppa till huvudinnehåll

Ekenäs CC avslutade med seger

Ekenäs Cricket Club kom fyra i X-divisionen. Bild: Yle/ Bubi Asplund allmän cricket,Ekenäs

Ekenäs Cricket Club avslutade sin säsong i X-divisionen med en seger över Empire CC. Den sista matchen spelades på lördagen i Helsingfors.

Matchen mot Empire CC var en jämn tillställning som avgjordes först i matchens sista boll. Före den sista bollen var ställningen 87 - 87. Med då Empires kast var ogiltigt ledde detta till att Ekenäs tilldelades 1 extra poäng vilket gav Ekenäs segern medsiffrorna 88 - 87.

Lördagen den 16.8 mötte ECC serieledaren Helsinki Metropolitan Cricket Club. Metropolitan CC tog en enkel seger med siffrorna 79 - 78. Siffrorna är lite missvisande eftersom ECC aldrig hade en chans i matchen.

Följande dag, söndagen den 17.8, mötte ECC Stadin Kriketti Kerho från Helsingfors. I en poängrik tillställning gjorde ECC sin bästa match för säsongen. SKK drog ändå det längre strået och vann med siffrorna 162 - 110.

Ekenäs CC slutade på fjärde plats i tabellen. Fem lag deltog i serien.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland