Hoppa till huvudinnehåll

Man behöver inte knulla så länge

Dan Granqvist.
Dan Granqvist. Bild: Yle / Henrik Gullmets sex & sånt tv

Det populära radioprogrammet Sex & sånt gör debut på tv. På onsdagar behandlar Dan Granqvist olika intressanta ämnen och först ut är tidig ejakulation.

Historiens första Sex & sånt-tv med Dan Granqvist tar upp en fråga som de flesta killar nog någon gång funderat på. Kommer jag för snabbt? Svaret, antagligen inte. Men hur länge håller in-ut fasen på så där i genomsnitt? Och hur ska man göra för att orka lite längre? Ta en förhandstitt här.Sex & sånt sänds på onsdagar klockan 20:30 i Yle Fem.

Du kan också kolla på Arenan. Här är första avsnittet.

Mer från programmet

 • Systrarna Åman i Kaain är tillbaka med ny skiva

  Utmanar Vegatoppen med nya låten Card house.

  Kaain består av systrarna Annika och Julia Åman från Vasa. Gruppen bildades 2016 och nu är gruppens första EP-skiva klar. De utmanar Vegatoppen med ny låt.

 • Indiebandet Timshel släpper sin sista låt

  Låten Natalie utmanar Vegatoppen innan bandet lägger ner.

  Efter åtta år som band släpper de finlandssvenska indiepopparna Timshel sin sista singel innan de går i graven. Låten är inspirerad av Natalie Portman och Tom Petty och handlar om en filmisk dröm som kolliderar med verkligheten.

 • Holland: Utrecht-skytten åtalas för terrorism

  Gärningsmannen tros ha agerat på egen hand.

  Dödsskjutningen av tre människor på en spårvagn i Utrecht i måndags utreds som terrorism. Den misstänkte gärningsmannen ska förklaras häktad på fredag.

Nyligen publicerat - X3M