Hoppa till huvudinnehåll

Den enda vädernyheten du behöver

Man får inte moona för meteorologen. Eller någon annan, för den delen.
Här kommer lite fakta om dåligt väder. Man får inte moona för meteorologen. Eller någon annan, för den delen. Bild: YLE moona

Det är första september. Det börjar bli höst. Vädret kanske suger.

När vi nu går mot mörkare tider finns det ändå vissa rationella fakta som inte får glömmas. Till exempel det här med att vara ute. Nu får man, och måste man, ligga inne på soffan och se på skräp från tv. Det där som vi alla egentligen ville göra när det var 28 grader varmt, men inte kunde för någon skulle alltid hitta på någon h*lvetes aktivitet utomhus.Om någon från meteorologiska institutet råkade titta ut genom fönstret medan vi filmade så vill vi be om ursäkt. Vi ville bara visa hur man INTE får göra.