Hoppa till huvudinnehåll

95-årig bungyhopperska Margit Tall.

bungyjump på ruisrock 2011
bungyjump på ruisrock 2011 Bild: Yle / Eva Pursiainen bungyjump

Vill man göra något skall man göra det så att man slipper ångra sig efteråt! Den uppmaningen kommer 95-åriga Margit Tall från Helsingfors med. Hon är troligen den äldsta kvinna som någonsin har hoppat bungy, och dessutom från 150 m höjd!

Först tänkte de inte låta mig hoppa då de såg att jag hade käpp, men jag gav mig inte, säger Margit.Jag skulle ha velat hoppa ensam, men det fick jag inte, utan jag måste hoppa med en instruktör . Men låt gå, det är inte varje dag man blir omkramad av en 40-årig snygging!

Själva hoppet gick så fort. Det knyckte till ett par gånger i vaderna, men det var allt. Inte tycker jag mitt tilltag är så märkvärdigt, och all uppståndelse efteråt överraskade mig.