Hoppa till huvudinnehåll

Dejtingapplikation IRL

I det tredje avsnittet av Sex & Sånt webb-tv testar Dan en dejtingapp, men han gör det på ett lite annorlunda sätt, nämligen ute i det verkliga livet. Vågar vi flirta med varandra när vi står ansikte mot ansikte?

Fler och fler registrerar sig på dejtingappar nuförtiden. Har vi blivit för blyga för att flirta ute bland folk, eller är det här bara ett sätt att få flirta ännu mer? Vi ville prova hur en sådan här app skulle fungera ute i verkliga livet.Var vår testperson Fanny Sjögård för snygg för det här testet, eller är det bara svårt att säga nej, när personen du bedömer står rakt framför dig? Hur som helst så tror jag personligen att en hälsosam dos av både app och verklighet är det vinnande konceptet när det kommer till att träffa nya människor, konstaterar Dan Granqvist. Vad tror du?

Mer från programmet

Nyligen publicerat - X3M