Hoppa till huvudinnehåll

Anne och Hannah träffar Pernilla Wahlgren & Linda Mokko

En kväll med Anne och Hannah
En kväll med Anne och Hannah Bild: Yle 6566 1103 000

Tredje säsongen av svenskfinlands talkshow-succé En kväll med Anne och Hannah sänds på publikens begäran i höst på SVT1 och SVT World. Både kända och okända människor berättar om sitt livs svåraste stunder och hur de tagit sig igenom dem.

I kvällens avsnitt avslöjar svenska sångerskan Pernilla Wahlgren hur det var att bli både misshandlad och lämnad av fadern till sina barn. Linda Mokko talar om hur hon efter att ha fött ett dött barn föll i psykos och levde som alkoholist för att slutligen bli diagnostiserad med bipolaritet. Programledare: Anne Hietanen och Hannah Norrena.

Avsnitt 3/10 sänds lördagen 13 september på SVT1 kl.17.10 och SVT World/Yle Fem kl.22.30.

Läs också