Hoppa till huvudinnehåll

KuPS knep poäng från Helsingfors - se målen

HJK och KuPS bjöd på en av säsongens mest underhållande matcher då lagen spelade oavgjort 2-2. Ännu i slutsekunderna var KuPS nära segermål.

KuPS ledde med 1-0 efter den första halvleken då Juha Hakola pangade in ledningsmålet efter en smått tursam studs.

I andra halvlek hade KuPS flera chanser men det var HJK-mittbacken Tapio Heikkilä som nickade in två mål och helsingforsarna såg ut att kamma hem tre poäng.

KuPS trummade ändå på och på stopptid fick Miikka Ilo tåspetsen på bollen och styrde in utjämningen efter en otursam nick av Gideon Baah.

Ännu efter det här hade Ilo en bra chans då hans hårda frispark hotade HJK-målet. Toni Doblas gjorde ändå en av sina flera viktiga räddningar och såg till att KuPS inte åkte hem med mer än en poäng.

HJK - KuPS 2-2
HJK: Heikkilä 67, 88
KuPS: Hakola 17, Ilo 90

 • Miljoner kan förlora hälsovård under nya ”Trumpcare”

  Omröstning för senatens vårdreform redan om en vecka.

  Senatens republikaner har offentliggjort den hälsovårdsreform som har förhandlats fram bakom stängda dörrar och kan innebära att miljoner människor förlorar tillgång till vård. Omröstningen hålls redan om en vecka och både republikaner och demokrater rasar mot hemlighetsmakeriet och tidtabellen.

 • EU förlänger sanktionerna mot Ryssland

  Sanktionerna förlängs med ett halvt år.

  EU-ländernas ledare har vid EU-toppmötet i Bryssel som väntat beslutat att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland med ett halvt år.

 • Tungslaget för Ilonen i Europa-touren i München

  Korhonen ligger bäst till av finländarna, två under par.

  Mikko Ilonen fick inte till det i första rundan i Europa-touren i München. Mikko Korhonen lyckades däremot bättre och ligger två under par.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport