Hoppa till huvudinnehåll

Symbolen för den kristna tron är inte en stege utan ett kors

Stefan Sigfrids med familj
Stefan Sigfrids med familj Bild: Stefan Sigfrids stefan sigfrids med familj

"För många verkar tron vara en av många stegar att klättra på för att nå högre upp. Men symbolen för den kristna tron är inte en stege utan ett kors. Att verkligen förstå tron och evangeliet leder till en förståelse av ens egen bristfällighet, men samtidigt Guds fullkomlighet. Att dessutom Gud låter oss ta dela av hans fullkomlighet och detta helt gratis, eller det som bibeln kallar det: nåd, gör att evangeliet faktiskt kan bli 'de goda nyheterna'."

Som andaktstalare funderar Stefan Sigfrids över detta. Stefan är far till två 19-åriga söner och en dotter på 16 år. Han är gift med Marina och de bor i Sundom. De 16 senaste åren har han varit pastor i Sion, Vasa.

Läs också

Tro

Nyligen publicerat - Tro