Hoppa till huvudinnehåll

Himlaliv: Att tackla sitt barns ångest

Sofia Torvalds Himlalivgäst
Sofia Torvalds Himlalivgäst himlaliv

När Sofia Torvalds dotter fick en ätstörning saknade hon en bok som skulle berätta om föräldraskap och ätstörningar ur föräldrarnas synvinkel. Hon funderade mycket på om det var hennes fel att hennes barn insjuknat och insåg att man måste få bearbeta svåra saker som förälder. Boken Hungrig kom ut 2013 och förutom att Sofia Torvalds skriver om sin egna erfarenhet har hon intervjuat föräldrar i samma situation och talat med vårdare och forskare. ”Du kan lära dej hur mycket som helst men du sitter ändå där som en mamma som inte alltid beter sej perfekt”. I Himlaliv berättar Sofia Torvalds, redaktör på Kyrkpressen, öppenhjärtigt om sina erfarenheter av skuldkänslor, rädslor och moderskap.

Tro

Nyligen publicerat - Tro