Hoppa till huvudinnehåll

Humorgruppen KAJ och den nya skivan

Tävling
Observera att Nicke på bilden inte tillhör humorgruppen. Tävling Bild: Yle humorgruppen kaj

Jåo nåo e ja jåo YOLO ja nåo sjöng de i somras och nu släpper Humorgruppen KAJ sitt andra album. Ni fick tävla om en träff med bandet och vinnaren blev Jenna Sandström. Samtidigt som vi ringde den glada vinnaren passade vi på att ta oss ett snack med KAJ. Lyssna vad de har att säga om den nya skivan.

Nu har du chansen att vinna två biljetter till skivsläppet av KAJ:s nya skiva Lokalproducerat pjas. Dessutom får du träffa Kevin, Axel och Jakob före spelningen. Skriv dina kontaktuppgifter i formuläret nedan senast på onsdag 24.9 och du är med i tävlingen.

Skivsläppet sker på Ritz i Vasa klockan 19:00 på lördagen den 27 september. X3M står inte för eventuella resor till och från evenemanget. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Jenna Sandström. Grattis!

Nyligen publicerat - X3M