Hoppa till huvudinnehåll

Två finlandssvenska artister kvar på Vegatoppen

Ingrid Holm 16 år Kimitoön
Ingrid Holm toppar Vegatoppen för andra veckan i flöjd. Ingrid Holm 16 år Kimitoön Bild: Yle/Monica Forssell ingrid holm

Det blev en hel del omställningar på Vegatoppen den här veckan. Men de finlandssvenska artisterna hänger fortfarande med. Och Ingrid Holm från Kimitoön är fortfarande på första plats medan Fredrik Furu lyckades hålla sig kvar med ett nödrop.

Utmanare den här veckan är Timshel som nu kommit ut med en ny singel, Halfway to anywhere. Den förra singeln, Where we belong är en av de mest spelade låtarna på Radio Vega 2014. Gruppen har dessutom lyckats få ett internationellt skivkontrakt och deras låtar kommer att lanseras också i USA.

En annan hård utmanare är duon Frida Andersson och Nina Lassander. Varken Veronica Maggio eller Patrik Isaksson lyckades hålla sig kvar på listan.

Lyssna på låtarna på Vegatoppens webbplats.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje