Hoppa till huvudinnehåll

"Så länge ni inte jämför mig med Meryl Streep"

Mia Hafrén gästade Succémorgon.
Mia Hafrén tillsammans med Fredrika och Ted från Succémorgon. Mia Hafrén gästade Succémorgon. Bild: Yle mia hafrén

Mia Hafrén är en av huvudrollsinnehavarna i pjäsen Mamma Mia! som har premiär på lördag. Hon gästade Succémorgon och Mamma Mia!-temat till ära hade Ted också förberett en liten grej där Mia fick välja mellan olika trion av män.

- Om du måste välja mellan Muminpappan, Justin Bieber och Calle Haglund, vem skulle då vara din pojkvän, din pappa eller din sångpartner?

Det var en av frågorna Ted ställde Mia Hafrén som har en av huvudrollerna i Mamma Mia!. Förutom det här exemplet fick Mia också välja mellan en massa andra trion av män och sedan placera in dem i "de tre P:na".

Förutom att Mia fick ta ställning till de tre P:na hann vi också snacka om nervositet, sårbarhet inför en publik och att hon alltid jämförs med Meryl Streep mot hennes vilja. Vill du veta mer så lyssna på både intervjun och Teds påståenden i klippen nedan.

Mer från programmet