Hoppa till huvudinnehåll

Sex & Sånt: Cybersexbingo

Sex & sånt med Dan Granqvist.
Sex & sånt med Dan Granqvist. Bild: Yle / Henrik Gullmets dan granqvist

Brukar du ha sex på nätet? Eller känner du att du kanske skulle vilja prova? Då är det här programmet för dig!

I vår nya storsatsning Cybersexbingo ställs tävlingsdeltagarna mot varandra i kampen om vem som först hittar nån att ha sex med över nätet. Vem vinner och vem går snopet hem utan vare sig trofé eller internetsex? Här kan du se det spännande avsnittet där Radio X3M:s redaktörer kämpar om vinsten - och sexet.
Ikväll kl 20.30 på Yle Fem kan du se hela Sex & Sånt-avsnittet om cybersex. Där pratar vi om när cybersex når sin fulla potential, och du får sexualterapeutens tips på vad som kan löna sig att tänka på om man tar sexlivet ut på internet.

Mer från programmet