Hoppa till huvudinnehåll

Dracula och Annabelle på vita duken

Annabelle är en docka som vaknar till liv.
Annabelle är en docka som vaknar till liv. Hon är inget att leka med. Annabelle är en docka som vaknar till liv. Bild: © 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. annabelle

Äntligen fredag! Och fredag betyder självklart filmpremiärer. Denna vecka får vi se skräckfilm, superhjältefilm, en finsk produktion och en nytolkning av en gammal klassiker, Dracula.

He Ovat Paenneet

He Ovat Paenneet är en roadtrip-film om två unga typer som reser genom den finska sommaren. De åker ut på ett stort äventyr och det är en berättelse om kärlek, äventyr och bräcklig lycka. Väldigt snyggt gjord och perfekt feel good-film.Dracula Untold

Alla har vi sett eller läst någonting om Dracula, och i en tid där vi får nyproduktioner av klassiker mest hela tiden är det självklart att vi nu också får en ny Dracula-film. Just den här är mer en berättelse om hur unge prins Vlad Tepes III (Luke Evans) blev Dracula och vad han behövde offra för att rädda sin familj.Antboy

12-åriga Pelle (Oscar Dietz) blir biten av en myra och utvecklar superkrafter. En väldigt typisk superhjältefilm men ändå en helt annan version än vad vi är vana ett se. Humoristisk och gullig danskproducerad film.Annabelle

Obehagliga dockan Annabelle är tillbaka. Den här gången i en helt egen film. John (Ward Horton) hittar en vacker docka i brudkläning, den perfekta gåvan till sin gravida fru Mia (Annabelle Wallis). Förtjusningen vara tyvärr inte speciellt länge ...Nyligen publicerat - X3M