Hoppa till huvudinnehåll

#phoneography: en ny sorts utställning

#flexing I (2014)
#flexing #flexing I (2014) Bild: Niklas Kullström photofuss

Den 18 till 24 november ordnas en fotoutställning med smartphone-bilder. Utställningen hålls i centrum av Helsingfors, och det bästa av allt är att ditt foto kan vara med!

Photofuss, en ungdomsgrupp som hör till Finlands fotografiska museum, ordnar en utställning på Glaspalatset i Helsingfors. #Phoneography-utsällningen är en samling av vackra bilder tagna med endast en smartphone av helt vanliga människor.

Och det blir ännu bättre. DU kan nämligen också delta.

Sista möjligheten för att delta är i dag (17.10) och det enda du behöver göra är att välja ut den absolut bästa bilden du tagit med din smartphone och skicka in den till photofussgroup@gmail.com. Du får bara skicka in en bild och du måste ange ditt namn och namnet på fotografiet. Häftigt eller hur?

Mer info hittar du på Facebook-evenemanget och deras hemsida.