Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges nya Orup på spellistan

Thomas Stenström
Är Thomas Stenström Orups inkarnation? Thomas Stenström Bild: Pressbild thomas stenström

Tack alla goda gudar att det äntligen är måndag, för måndag betyder ju ny och färsk musik på kanalen! Kolla in veckas nykomlingar

Sicken fin blandning vi har att bjuda på den här veckan; rock, pop och svensk ballad.

Thomas Stenström - Forever Young

Om du trodde det var en cover på Alphavilles fantastiska låt från 1984 trodde du fel. Thomas Stenström gör en skön ballad i modern Orup-stil. Thomas kommer du kanske ihåg från hitten Slå mig hårt i ansiktet. Forever Young är en ännu bättre fortsättning på hans karriär, vi har länge väntat på en ny Orup. Eller kanske det är en ny Mauro Scocco? Vi kan inte riktigt avgöra.Eva & Manu - There Is Nobody Like You

Vi kanske redan har berättat att vi älskar Eva & Manu? There Is Nobody Like You från skivan Cinnamon Hearts gör oss inte besvikna den heller. Den nya låten känns hårdare och skarpare än albumets titelspår, och om våra ben inte vore så måndagströtta skulle vi dansa runt redaktionen med den här låten i hörlurarna.Santa Cruz - Wasted And Wounded

Veckans rock står Santa Cruz för. Det går bra för de här killarna för tillfället, ny skiva och spelningar i USA, det kallar vi flyt. Vill du se dem live? Du har din chans på Tavastia nu på fredag. Mera kan du läsa på deras Facebooksida.Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.