Hoppa till huvudinnehåll

Hjallis Angels vill göra näsdagsgodis

tjej o kille leker spioner
tjej o kille leker spioner Bild: Petski/Yle hjallis angels

Hjallis Angels med Krista Siegfrids i spetsen rullar in på en godisfabrik, och försöker sälja en ny näsdagsprodukt. Dessutom går Petski på dejt med en supermodell!

Jakten på fyrk för näsdagen fortsätter för Hjallis Angels. Nu är målet godisfabriken och kvalitetsexperten Majlen Fazer. Medan Petski och Isa förbereder ett föredrag, berättar Majlen för Krista hur de jobbar med välgörenhet. De har bland annat byggt en skola i Elfenbenskusten.

Petski avbryter Majlens och Kristas chokostund, när han börjar babbla om sin unika idé. Men varför är Majlen inte helt begeistrad av förslaget? Allt slutar ändå bra, och de ska göra sitt allt för att få näsdagsgodiset till butikerna nästa år.Se tidigare avsnitt:
Del 1: Krista Siegfrids och Hjallis räddar världen
Del 2: Krista Siegfrids från Hjallis Angels skapar konst

Vad är näsdagen?

Näsdagen samlar in resurser för barn som lever i de fattigaste länderna i världen, och uppmuntrar det finska folket till att delta på alla roliga sätt man kan komma på! Näsdagen ordnas av näsdagsstiftelsen, som har grundats av nio finska organisationer med lång erfarenhet av utvecklingsarbete i de fattiga delarna av världen. Yle stöder näsdagen med programinnehåll.

Läs mer om näsdagen här. Här kan du donera pengar till X3M:s näsdagsinsamling.