Hoppa till huvudinnehåll

Christel Liljeström nu officiellt riksdagskandidat

Christel Liljeström
Christel Liljeström Bild: YLE/Johnny Holmberg liljeström

Svenska folkpartiet i Nyland nominerade i torsdags flera kandidater till riksdagsvalet i vår, bland dem riksdagssekreteraren Christel Liljeström, Sibbo.

SFP:s extra kretsmöte i Borgå nominerade också fyra andra östnylänningar till riksdagskandidater. De är: Elin Blomqvist, tradenomstuderande, Borgå, Stina Lindgård, kyrkoherde, Borgå, Cosmo Mether, politices studerande, Lovisa, Björn Sundqvist, disponent, Borgå.

Svenska folkpartiet i Nyland har tidigare nominerat östnylänningarna Anna Abrahamsson, studerande, politices kandidat, Sibbo, Thomas Elfgren, kriminalöverkommissarie, Sibbo och Mikaela Nylander, riksdagsledamot, Borgå.

Läs också