Hoppa till huvudinnehåll

Djungel eller kalhygge mellan benen?

Dan Granqvist får brasiliansk sockring.
Brasiliansk sockring gör "lite" ont. Dan Granqvist får brasiliansk sockring. Bild: YLE brasiliansk sockring

Vem bestämmer över dina könshår? Du själv såklart, och en del konstiga trender. Brasiliansk sockring och vaxning blir allt vanligare bland män. Det här är något som Dan Granqvist från Sex & Sånt självklart måste testa.

Efter att en visuellt begåvad porrfilmsmakare på 80-talet insåg att ”dramaturgin” i porrfilmerna syns bättre om kvinnan rakar bort könshåren, så började det dyka upp rakade snippor i samhället också i övrigt.

Nu, 20 år senare har man också kommit fram till att regnskogar mellan benen på män inte heller är så estetiskt tilltalande. Fler och fler skönhetssalonger har börjat rikta in sig på att erbjuda brasiliansk vaxning eller sockring också till män. Detta är ju förstås något som Sex & Sånt måste prova på. Kolla in hur det gick här under.
Klicka på textikonen nere till höger så får du svensk textning.

Mer från programmet