Hoppa till huvudinnehåll

Mark Levengood hjälper Hjallis Angels

Mark Levengood ger ett paket åt Krista Siegfrids
Mark Levengood ger ett paket åt Krista Siegfrids Bild: Yle hjallis angels

Hjallis Angels åker på sitt sista uppdrag till Stockholm för att jaga kungen. Han ser ut att vara hemma, men öppnar han dörren när Angels bankar på?

Eftersom Isa blev lite onödigt godissugen i chokofabriken, skickar Hjallis ut sina änglar (Krista Siegfrids, Isa Mårtenson och Petski Westerholm) på ännu ett uppdrag för att få mer bidrag till näsdagen.

Änglarna landar i Stockholm, och medan Petski och Isa febrilt försöker hitta någon som känner kungen, börjar Krista tappa hoppet. Men också i sin dystraste stund har Krista tur, för mitt i allt stöter hon på Mark Levengood!
Se tidigare avsnitt:
Del 1: Krista Siegfrids och Hjallis räddar världen
Del 2: Krista Siegfrids från Hjallis Angels skapar konst
Del 3: Hjallis Angels vill göra näsdagsgodis

Vad är Hjallis Angels?

Hjallis Harkimo vet allt om pengar. Hans mål är att samla in så mycket finlandssvenskt kapital som möjligt till näsdagsinsamlingen. Till sin hjälp kallar han in Isa Mårtenson och Petski Westerholm från X3M-tv, men inser ändå att det behövs mer charm för att nå målet. Därför blir Krista Siegfried tillkallad.

Vad är näsdagen?

Näsdagen samlar in resurser för barn som lever i de fattigaste länderna i världen, och uppmuntrar det finska folket till att delta på alla roliga sätt man kan komma på! Näsdagen ordnas av näsdagsstiftelsen, som har grundats av nio finska organisationer med lång erfarenhet av utvecklingsarbete i de fattiga delarna av världen. Yle stöder näsdagen med programinnehåll.

Läs mer om näsdagen här. Här kan du donera pengar till X3Ms näsdagsinsamling.