Hoppa till huvudinnehåll

Kaj Kunnas: Svärmor behövde inte skämmas

Kaj Kunnas
Kaj Kunnas Bild: Yle kaj kunnas

Kaj Kunnas som deltagit i Tanssii tähtien kanssa kom inte vidare i söndags. Det betyder att han blev på femte plats i tävlingen eftersom fyra kändisar fortsätter dansa även denna söndag. Frida Lindholm och Pernilla Karlsson snackade med Kaj om hur det känns nu.

Så här har du aldrig sett Kaj Kunnas förut

Vi är vana att se Kaj Kunnas som en sprallig, glad och ivrig typ. Men efter att han föll ur "Tanssii tähtien kanssa" var han lite lugnare, och lite lågmäld. Men lika fantastisk som alltid.

På söndag kväll kungjordes det att Kaj inte kom vidare i den populära danstävlingen på tv. Det kändes både rätt och logiskt att det blev så. Kaj som till vardags jobbar som sportredaktör påpekar att man inom sporten alltid vill att de bästa vinner. Han anser att de fyra stjärnor som blev kvar i tävlingen är mycket bättre dansare än han.

- Det skulle ha varit orättvist om jag gått vidare i stället för någon av dem. Men senare började jag känna att saakuli ändå, nog var det harm att det gick så.

Det hade gått uppåt för Kaj i ett par veckor och han tror att han skulle ha varit väldigt bra på quickstep som var på kommande.

Fantastisk upplevelse

När han ser på resan som en helhet så tycker han att det var en fantastisk upplevelse.

- Det gav mig så mycket och en femte plats var helt över förväntningarna.

Kaj trodde att han skulle hänga med i tre eller fyra veckor men nu klarade han sju.

- Min svärmor sa efter några veckor att det var tur att jag gick vidare så att släkten inte behöver skämmas.

Poeten Kaj

Kaj är väldigt aktiv på Twitter och skrev denna dikt.

Kaj Kunnas chef ringer

Mitt i Stiftelsens intervju med Kaj Kunnas ringde hans chef. Frida ville också tala med chefen.

När vi läser upp dikten för Kaj berättar han att han under processen tappade många kilo och ryms nu i sin bröllopskostym från 1987. Det är också väldigt länge sedan han mått fysiskt så bra som nu.

Danspartnern Susa Mattson sade i början av resan att Kajs självförtroende kommer att bli starkare. Eftersom Kaj från början hade bra självförtroende så trodde han inte att det skulle ha någon inverkan.

- Men förra söndagen när jag drog på mig mina latinokläder och såg hur bra de satt på mig så tänkte jag: Saakuli ändå! Wow! Nu vet jag exakt vad Susa menade.

Mer från programmet