Hoppa till huvudinnehåll

När det är tungt

Anna Kultalahti och Sandra Sundvik tränar backträning i Sundom, Vasa, med sin PT Mika Lehtonen
Backträning i Sundom med PT:n Mika Anna Kultalahti och Sandra Sundvik tränar backträning i Sundom, Vasa, med sin PT Mika Lehtonen Bild: Yle/Ann-Catrin Virkama mika lehtonen

Något som har varit med mig sedan inspelningarna med Magnus var det han sa om att när du kommer över mållinjen få man inte tänka; Jag kunde ha gjort mer. Jag borde ha tränat si eller så för att nå bättre resultat.
När det har varit som jobbigast och motivationen inte har funnits på flera dagar, då har jag tänkt och gör ännu idag: Men nu kan jag göra mera. Det känns trist och tungt men jag kan göra mera. Skorna åkte på och en stund senare hade man tränat den dagen också.

En väldigt inspirerande helg var den andra inspelningsträffen. Hoppas att jag kan inspirera någon så som Magnus inspirerade mig.

Tills nästa gång, ståpel int i stavan!