Hoppa till huvudinnehåll

Felparkerad vagn orsakade vurpa i Borgå

Räddningsverket i Östra Nyland
Räddningsverket i Östra Nyland Bild: YLE/Jonas Blomqvist östra nylands räddningsverk

En bil rullade runt och slutade i diket då chauffören inte märkte en parkerad lastbilsvagn på Småindustrivägen i Borgå.

Det var ännu mörkt på tisdagsmorgonen just innan halv sju då en personbilschaufför missade att en lastbilsvagn stod parkerad på Småindustrivägen i Borgå, vid korsningen till Entreprenörsvägen. Lastbilen hade ut sina stöd och personbilen körde upp på ett av dem, vilket orsakade bilen att vurpa och falla ner i diket.

Det fanns trafikkoner utplacerade kring lastbilsflaket, men de hindrade inte olyckan. Både räddningsverket och polis kallades till olycksplatsen. Medan olyckan reddes ut samlades flera personer på platsen som också klagade på att de nästan kört ihop med vagnen.

Bilen och chauffören klarade sig utan större skador och en bärgningsbil kallades till platsen för att lyfta upp bilen ur diket.

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland