Hoppa till huvudinnehåll

Händer i dag: tisdag 25 november

ILO:s generaldirektör Guy Ryder
ILO:s generaldirektör Guy Ryder besöker Finland. ILO:s generaldirektör Guy Ryder Bild: EPA/Martial Trezzini guy ryder

I dag är det tisdagen den 25 november 2014. Bland annat detta händer under dagen.

  • Gruvan kallar. Arbets- och näringsministeriet publicerar en branschrapport för gruvindustrin. I fjolårets rapport var tonen optimistisk. Då förutspåddes att nya teknologier och lösningar skulle öka gruvbranschens konkurrenskraft. I Finland fanns det i fjol sammanlagt 46 gruvor och stenbrott som omfattas av gruvlagen.
  • Nya dystra prognoser? Aktia publicerar sin fjärde ekonomiska översikt för i år. Översikten presenteras av Aktias chefsekonom Anssi Rantala. Den förra översikten, som publicerades i augusti, hade rubriken Tillväxten flyr Finland.

Läs också

Nyligen publicerat - Inrikes