Hoppa till huvudinnehåll

Inhemska låtar populära på Vegatoppen

One Direction fans samlade på Storkyrkans trappa. Nu är gruppen utmanare på Vegatoppen. Bild: Sony Music Entertainment Finland one direction

Det är finländskt och svenskt så det förslår på Vegatoppen den här veckan.

Frida Andersson och Nina Lassander toppar fortfarande listen men både Paul Oxley´s Unit och Mando Diao blev inte långt efter. Himlen är oskyldigt blå är fortfarande en stor favorit bland lyssnarna och på femte och sjätte plats finns österbottningarna Fredrik Furu och humorgruppen KAJ.

Av utmanarna var det Taylor Swift som var närmast att komma in på listen men rösterna räckte trots allt inte riktigt till. Nya utmanare är Amanda Jenssen som gjort succé i programmet Så mycket bättre samt låten Cheerleader med gruppen OMI som är en hit i Europa för tillfället.

Det skall också bli intressant att se hur One Direction som kommer till Finland nästa sommar klarar sig på listan.

Lyssna på låtarna på Vegatoppens webbplats.