Hoppa till huvudinnehåll

Varför stiger Ronyas puls?

Ronya tillsammans med Succémorgon
Ronya tillsammans med Succémorgon. Vilka stjärnor. Ronya tillsammans med Succémorgon Bild: Yle / Peter Westerholm fredrika lindholm

Ronya har kommit ut med en ny singel som heter Work harder. Från att tidigare ha sjungit om hemorrojder och herpes har hon nu övergått till en mer lugn och mogen fas, där hon verkar trivas.

Ronya som är aktuell med sin nya singel Work harder gästade Succémorgon i fredags (5.12). På grund av namnet på singeln bestämde vi oss för att ha en tävling där hon skulle få chansen att jobba hårt. Tyvärr kändes det inte okej att tvinga henne att jobba hårt fysiskt så vi körde på det psykiska istället.

Tävlingen gick alltså ut på att få pulsen att höjas så mycket som möjligt bara genom att tänka på saker som får en stressad. Vilken metod tror du Ronya använde och vad fick henne att bli mest stressad? Kolla in klippet så får du veta.Förutom att vi tävlade snackade vi också om hennes nya singel och den nya fasen hon är inne i just nu. Lyssna på intervjun för att få veta vad det var som fick Ronya att bli en mer lugn person.


Kolla också in videon till Ronyas nya låt.