Hoppa till huvudinnehåll

Är Janne Ville Pusas största stalker?

Ted, Janne, Ville och Fredrika.
Det var en bra fredagsmorgon med Ville Pusa. Ted, Janne, Ville och Fredrika. Bild: Yle / Camilla Fagerholm succémorgon

Ville Pusa var gästprogramledare i Succémorgon. Medan han var i studion sjöng han ett väder, vann i el duello och deltog i en frågesport gjord av hans absolut största fan Janne Grönroos.

Varje fredag har Succémorgon en gästprogramledare i studion i tre hela timmar. I dag (12.12) var den programledaren Ville Pusa. Ville känner du bland annat igen från att han hade en av huvudrollerna i 90-talsmusikalen Hype som är Jannes favoritmusikal någonsin.

Janne brukar kalla sig själv "svenskfinlands största Ville Pusa-fan" och till råga på allt detta hade han ordnat en liten frågesport gällande saker han gjort på grund av Ville. Har Janne verkligen fotat Ville i smyg från ett fönster och dessutom gått till frisören med Villes bild för att få likadan frisyr? Lyssna på klippet så får du veta.

"Stämmor" tillsammans med Ville

Förutom den här otroligt skrämmande frågesporten fick Ville också delta i Succémorgons eget husväder-band. Ville fick sjunga solo och spela gitarr medan Janne och Fredrika sjöng "stämmor" och Ted spelade solo på ett munspel. Saknar du fredagsstämning är det här rätt klipp att kolla in!Ville sopade mattan med Janne


Sist men inte minst har vi ju också en tradition som varje gästprogramledare får ta del av, nämligen el duello. Dagens el duello hade Göteborg som tema och stackars Janne fick inte ETT ENDA svar rätt. Detta vill du med andra ord inte missa. Lyssna på när Ville moppar golvet med Janne genom hela tävlingen.