Hoppa till huvudinnehåll

BBC: Warnock sparkad från krislaget

Neil Warnock, fotbollstränare.
Neil Warnock, fotbollstränare. Bild: EPA/PETER POWELL crystal palace

Neil Warnock är den första Premier League-tränaren att få sparken den här säsongen. Crystal Palaces förlust mot Southampton på fredag var droppen som fick bägaren att rinna över för klubbledningen.

Warnock tog över som chefstränare för Londonlaget i augusti, efter att Tony Pulis lämnat laget. Crystal lyckades vinna endast tre Premier League-matcher under Warnocks ledning.

Crystal Palace ligger på en 18:e plats i Premier League ett poäng bakom Hull City, som ligger ovanför nedflyttningsstrecket.

 • Bra utgångsläge för Ilkka Herola – eftermiddagens skidmoment kan bli en nagelbitare

  Finländaren går ut som 15:e man, en halv minut efter täten.

  Skidmomentet i nordisk kombination kan ur finländsk synvinkel bjuda på spänning och framgång. Jarl Magnus Riiber är trea efter backmomentet och gäller som klar förhandsfavorit, men bakom honom är det i allra högsta grad öppet. Ilkka Herola, som är en duktig skidåkare, fick till ett bra hopp och går ut som 15:e man, en halv minut efter täten.

 • THL: 236 nya coronafall i Finland

  Flest fall i Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt.

  Institutet för hälsa och välfärd rapporterar om 236 nya coronafall på söndagen. Största delen, 125 fall, har konstaterats i Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt.

 • Kalabaliken i Washington tystade Kreml – Putin hittar inga ord

  Moskva brukar normalt inte missa en chans att kritisera USA.

  Rysslands president Vladimir Putin har hittills inte kommenterat Trumpanhängarnas stormning av Capitolium i Washington. Tystnaden har överraskat många då Moskva tidigare aldrig har missat en chans att kritisera den amerikanska demokratin.

Läs också