Hoppa till huvudinnehåll

Årets bästa trender

Stand up paddling
Stand up paddling Bild: X3M / Kia Svaetichin webbens krönika 2014

Vad har året 2014 fört med sig? I nio krönikor listar webbredaktionen årets favoriter.

Anka: Shoppa mindre

En antitrend kanske? Det är så härligt att det här är året när jag för första gången har hållit mitt löfte om att shoppa mindre. Jag har knappt köpt något alls under hösten, och det känns så skönt! Jag har bättre koll på min garderob, och jag hinner använda fler plagg, eftersom den inte fylls på med nya hela tiden. Heja ekotänk och hållbarhet! Här har jag bloggat lite om saken.

Muffe: Stand up paddling

SUP valdes till årets vattensportgren och var därför en trendig hobby på stranden i somras. Grenen går ut på att man står på ett bräde och paddlar. Man jobbar med hela kroppen och tränar också balansen. Det är också populärt att yoga på brädet. Jag testade sporten några gånger i somras och är helt såld.

Catzo: Pastellfärgat hår

Jag vet inte varför den här trenden inte slagit igenom tidigare, säg i på 80-talet när My Little Pony var stort för första gången. Kanske hårindustrin behövde lite mer tid på sig att utveckla pastellfärger, men nu är dom här. Och tack alla världar för det! Kelly Osbourne är en av föregångarna till pastellhåret, och många andra har tagit efter. Den mest populära färgen verkar vara lila, men rosa kommer hårt efter. Pinterest fylls av pastellhårsbilder och alla känner någon med en absolut onaturlig hårfärg. I skrivande stund är mitt hår rosa och lila. Och jag älskar det.